Mittermayer Tamás térdel egy kutyával13 évesen kezdtem kutyákkal foglalkozni. Akkor került a családunkba az első kölyök kutya, Teddy. Ő indított el azon az úton, ami a jelenhez vezetett.

2018-ban vált lehetőségem, hogy hivatalossá tegyem az addig megszerzett tudásom, tapasztalatom és kibővítsem az oktatóm mérhetetlen tudásával. Jelenleg saját három kutyám az aki egyengeti az életem. Goldy a 16 éves Golden Retriever keverék folytatta, amit Teddy abbahagyott. Lángos, a 10 éves Schnauzer keverék által teljesedett ki jelenlegi szakmai tudásom.

Ő az első kutyám akivel munkakutya vizsgát tettem. Gina a 11 éves Jack Russel keverék a harmadik a sorban. Egyébként is toleráns embernek tartom magam, de a kutyák megtanítottak még türelmesebbnek, következetesnek és szakmailag alázatosnak lenni.

Az MVGYOSZ-nél három éve működök közre mint kölyöknevelő. Majd figyelve munkásságomat, ” követelték „hogy lépjek be soraikba. Ez számomra egy felfedezésre váró új világ, ahol a kutyák által jobbá tehetem emberek életét.