kép: Két vakvezetőkutya kiképző éppen egy bemutatót tart a Citibank munkatársainak

A társadalmi szerepvállalás már Magyarországon is fontos feladata egy jól működő cégnek. Ennek keretében adott cég a nonprofit szektor kiválasztott szereplőjével kötnek együttműködést. A nonprofit szervezet kiválasztásakor fontos szempont a szervezet által végzett tevékenység társadalmi ismertsége és elismertsége, valamint fenntarthatósága. Az MVGYOSZ vakvezetőkutya kiképző, valamint az ezt előkészítő és a gazda-kutya párosok, a közlekedésbiztonsági vizsgát követő együttműködésének segítése minden szempontból megfelel akár a multinacionális cégek, akár a hazai kis- és középvállalkozások „befektetési” irányelveinek.

Élményprogramok prezentálása

Az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központban végzett tevékenységeket adománnyal, térítésmentes szolgáltatással, illetve önkéntes munkával támogató cégek számára az adott cég kérésére különleges élményprogramot biztosítunk, melynek keretében a résztvevők megismerhetik, hogy hogyan lesz egy kölyökből vakvezetőkutya, és sok mást, amit egy vakvezetőkutyáról tudni kell. A legbátrabbak lehetőséget kapnak arra is, hogy néhány percre átéljék, milyen az élet, ha az ember nem, vagy csak nagyon keveset lát.

Az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központban végzett tevékenységek támogatása ügyében a kapcsolatfelvétel a lenti online űrlap használatával lehetséges.

Csapatépítő társadalmi szerepvállalás

Szívesen fogadjuk azon cégek munkatársi közösségeit, akik önkéntes munka keretében segítenék közhasznú céljaink elérését és a munkahelyitől eltérő környezetben végzett közös, kétkezi munka által összekovácsolódó csapatot létrejöttét, mint közösségi élményt szeretnék átélni.

Az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központja a csepeli Kis-Duna partjához és a Kolonics György sétányhoz közel fekszik, egy természetvédelmi terület mellett.

Ebből, és a sok zöldterületet tartalmazó létesítmény adottságaiból fakadóan alkalmas arra, hogy természetes környezetben akár egy 50 fős munkatársi közösséget is befogadjon. Lehetőség van bográcsozásra és a gyerekek szabadtéri játékokat  játszhatnak, amíg a felnőttek kertet rendeznek, vagy épp kerítést mázolnak.

Amennyiben kérdése, észrevétele van, kérjük, írjon nekünk: