Hálás köszönet minden adományért!

Az MVGYOSZ munkáját évtizedek óta segítik alkalmi vagy rendszeres adományozók, akik kisebb-nagyobb összegek felajánlásával támogatják az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központban végzett tevékenységeket.

Az adományozók támogatása nélkül a vakvezetőkutya-kiképzés végzése gyakorlatilag lehetetlen volna, ezért különösen hálásak vagyunk minden apróbb és nagyobb adományért!

Hogyan adományozhat?

Újdonság: adományozzon bankkártyájával!

Adományozás

Ft

Adományozni kívánt összeg

Személyes adatok

A megrendeléssel tudomásul veszem, hogy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (1146 Budapest, Hermina út 47.) adatkezelő által a WEBOLDAL felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg

Adomány összesen: 1.000Ft

Vakvezetőkutya-kiképző központ adományszámla:

Számlatulajdonos: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
Számlavezető bank: Magnet Bank
Számlaszám: 16200106-11512701
Az ide érkező adományokat a vakvezetőkutyák kiképzése során felmerülő költségek megtérítésére fordítjuk.

Jó helyre megy!

Az utóbbi években adományozóink jóvoltából a több mint 40 éve működő Vakvezetőkutya-kiképző Központban fontos állagmegóvó karbantartásokat és fejlesztéseket sikerült megvalósítani, mint például:

A kennelek tetőzetének cseréje, belső csempézése, minden kennelbe új, kétkamrás kutyaház építtetése

A főépület teljes elektromos hálózatának felújítása, energiatakarékos világítás beépítése, teljes hő- és vízzáró szigetelése

A helyiségek 97%-ának padlóburkolata ki lett cserélve, a falak tisztasági festése is megtörtént

A műtött, vagy egyéb egészségügyi okból elkülönítésre szoruló kutyák számára fűthető-hűthető belső kenneleket alakítottunk ki, kutyafürdetővel

A kerekesszékkel közlekedő vendégekre figyelemmel rámpát és WC-t létesítettünk

Látássérült klienseink számára akadálymentes szimulációs helyiségekké alakítottuk az Átadó tanfolyam idején használatos helyiségeket

Munkánkat új mikrobusz és kerti kisgépek teszik hatékonyabbá

Adományok felhasználásával finanszírozhatjuk a szükség szerinti kölyökkutya-vásárlást és a kiképzett vakvezetőkutyák átadásáig felmerülő költségeink 80%-át.

Pénzadományával – legyen az bármilyen összegű – Ön is hozzájárulhat, hogy minőségi vakvezetőkutyákat adhassunk az azt igénylő látássérült személyeknek.

Céges adományozók részére közcélú adományról szóló igazolást állítunk ki. 

Az MVGYOSZ közhasznú besorolású nonprofit szervezet (egyesület). Így – a hatályos, vonatkozó jogszabályok szerint – az adományozó cégeknek kérésre igazolást küld az adott cég által nyújtott közcélú adományról.

Támogatóink, akik már velünk együtt formálják élhetőbbé a világot:

 

Adományozással kapcsolatosan felmerült kérdéseire vagy igényeire válaszolunk az alábbi űrlap kitöltésével

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapunkat: