Hálás köszönet minden adományért!

Az MVGYOSZ munkáját évtizedek óta segítik alkalmi vagy rendszeres adományozók, akik kisebb-nagyobb összegek felajánlásával támogatják az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központban végzett tevékenységeket.

Az adományozók támogatása nélkül a vakvezetőkutya-kiképzés végzése gyakorlatilag lehetetlen volna, ezért különösen hálásak vagyunk minden apróbb és nagyobb adományért!

Jó helyre megy!

Az utóbbi években adományozóink jóvoltából a több mint 40 éve működő Vakvezetőkutya-kiképző Központban fontos állagmegóvó karbantartásokat és fejlesztéseket sikerült megvalósítani, mint például:

A kennelek tetőzetének cseréje, belső csempézése, minden kennelbe új, kétkamrás kutyaház építtetése

A főépület teljes elektromos hálózatának felújítása, energiatakarékos világítás beépítése, teljes hő- és vízzáró szigetelése

A helyiségek 97%-ának padlóburkolata ki lett cserélve, a falak tisztasági festése is megtörtént

A műtött, vagy egyéb egészségügyi okból elkülönítésre szoruló kutyák számára fűthető-hűthető belső kenneleket alakítottunk ki, kutyafürdetővel

A kerekesszékkel közlekedő vendégekre figyelemmel rámpát és WC-t létesítettünk

Látássérült klienseink számára akadálymentes szimulációs helyiségekké alakítottuk az Átadó tanfolyam idején használatos helyiségeket

Munkánkat új mikrobusz és kerti kisgépek teszik hatékonyabbá

Adományok felhasználásával finanszírozhatjuk a szükség szerinti kölyökkutya-vásárlást és a kiképzett vakvezetőkutyák átadásáig felmerülő költségeink 80%-át.

Pénzadományával – legyen az bármilyen összegű – Ön is hozzájárulhat, hogy minőségi vakvezetőkutyákat adhassunk az azt igénylő látássérülteknek.

Levélben kértük Önt, hogy adományozzon?

Az MVGYOSZ közel tíz éve rendszeresen küld leveleket névre szólóan magánszemélyeknek. Ezekben egyes tevékenységeit mutatja be a címzetteknek, kérve őket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák azokat. A levélhez mellékelt csekk befizetésével Ön is hozzájárulhat a levélben bemutatott célok eléréséhez.

Legutóbbi, vakvezetőkutyákhoz kapcsolódó levelünk

Kiküldés időpontja: 2019. 20. – 21. hét

Téma: Kennelkonyha felújítása

Adatok módosításának kérése

Előfordulhat, hogy valaki ritkábban, vagy egyáltalán nem szeretne tőlünk levelet kapni, esetleg elköltözött, netán a címzett elhunyt. Az ehhez kapcsolódó információkat a levélben feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen várjuk.

kép: MVGYOSZ VKK adománygyűjtő borítéka

Céges adományozók részére közcélú adományról szóló igazolást állítunk ki. 

Az MVGYOSZ közhasznú besorolású nonprofit szervezet (egyesület). Így – a hatályos, vonatkozó jogszabályok szerint – az adományozó cégeknek kérésre igazolást küld az adott cég által nyújtott közcélú adományról.

Támogatóink, akik már velünk együtt formálják élhetőbbé a világot:

 

Adományozással kapcsolatosan felmerült kérdéseire vagy igényeire válaszolunk az alábbi űrlap kitöltésével

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapunkat: