//Adományozás

Adományozás

2019-12-05T19:06:33+02:00

Hálás köszönet minden adományért!

Az MVGYOSZ munkáját évtizedek óta segítik alkalmi vagy rendszeres adományozók, akik kisebb-nagyobb összegek felajánlásával támogatják az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központban végzett tevékenységeket.

Az adományozók támogatása nélkül a vakvezető kutya kiképzés végzése gyakorlatilag lehetetlen volna. Ezért különösen hálásak vagyunk minden apró és nagyobb adományért!

Hogyan adományozhat?

Annak érdekében, hogy az adományozás ne vegyen el Öntől a szükségesnél több időt és energiát, számos módot kínálunk támogatásának eljuttatására:

Újdonság: Adományozzon okostelefonjával!

kép: Egy okostelefon, melyen az mvgyosz adományozó applikációja láthatóAz okostelefon ma már túlzás nélkül a mindennapjaink része. Miért ne használhatná éppen arra, hogy segítsen általa?

A Google Play áruházból letölthető alkalmazások révén mindössze pár másodperc alatt juttathat nekünk adományt, a megvásárolt alkalmazás névértékében.

Donation for HFBPS – 500

Donation for HFBPS – 1000

Donation for HFBPS – 2000

Donation for HFBPS – 4000

 

Jó helyre megy!

Az utóbbi években adományozóink jóvoltából a több, mint 40 éve működő Vakvezetőkutya-kiképző Központban fontos állagmegóvó karbantartásokat és fejlesztéseket sikerült megvalósítani, mint például:

A kennelek tetőzetének cseréje, belső csempézése, minden kennelbe új, kétkamrás kutyaház építtetése

A főépület teljes elektromos hálózatának felújítása, energiatakarékos világítás beépítése, teljes hő- és vízzáró szigetelése

A helyiségek 97%-ának padlóburkolata ki lett cserélve, a falak tisztasági festése is megtörtént

A műtött, vagy egyéb egészségügyi okból elkülönítésre szoruló kutyák számára fűthető/hűthető belső kenneleket alakítottunk ki, kutyafürdetővel

A kerekesszékkel közlekedő vendégekre figyelemmel rámpát és WC-t létesítettünk

Látássérült klienseink számára akadálymentes szimulációs helyiségekké alakítottuk az Átadó tanfolyam idején használatos helyiségeket

Munkánkat új mikrobusz és kerti kisgépek teszik hatékonyabbá

Adományok felhasználásával finanszírozhatjuk a szükség szerinti kölyökkutya vásárlást és a kiképzett vakvezető kutyák átadásáig felmerülő költségeink 80%-át.

Pénzadományával – legyen az bármilyen összegű – Ön is hozzájárulhat, hogy minőségi vakvezető kutyákat adhassunk az azt igénylő látássérülteknek.

Levélben kértük Önt, hogy adományozzon?

Az MVGYOSZ közel tíz éve, rendszeresen küld leveleket névre szólóan magánszemélyeknek. Ezekben egyes tevékenységeit mutatja be a Címzetteknek, kérve őket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák azokat. A levélhez mellékelt csekk befizetésével Ön is hozzájárulhat a levélben bemutatott célok eléréséhez.

Legutóbbi, vakvezető kutyákhoz kapcsolódó levelünk

Kiküldés időpontja: 2019. 20. – 21. hét

Téma: Kennelkonyha felújítása

Adatok módosításának kérése

Előfordulhat, hogy valaki ritkábban, vagy egyáltalán nem szeretne tőlünk levelet kapni, vagy elköltözött, vagy esetleg a címzett elhunyt. Az ehhez kapcsolódó információkat a levélben feltűntetett telefonszámon, vagy e-mail címen várjuk.

kép: MVGYOSZ VKK adománygyűjtő borítéka

Céges adományozók részére közcélú adományról szóló igazolást állítunk ki. 

Az MVGYOSZ közhasznú besorolású nonprofit szervezet (egyesület). Így – a hatályos, vonatkozó jogszabályok szerint – az adományozó cégeknek kérésre igazolást küld az adott cég által nyújtott közcélú adományról.

Támogatóink, akik már velünk együtt formálják élhetőbbé a világot:

 

Adományozással kapcsolatosan felmerült kérdéseire vagy igényeire válaszolunk az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapunkat:

Ugrás a lap tetejére