Eseményeink egy része nyilvános rendezvények keretében zajlik, más része zártkörű. Nem nyilvánosak – többek között – az együttműködő partnereink és támogatóink rendezvényeinek részeként megvalósuló programjaink.

Az MVGYOSZ vakvezető kutyákkal közlekedők meghívás alapján vehetnek részt a számukra rendezett Gazdi Továbbképző Akadémia előadásain és egyéb közösségi programokon.

Következő közösségi programunk

 Összefoglaló:

Helyszín:

Időpont:

Legutóbbi közösségi programunk

Összefoglaló:

Április 22-én, szombaton tíz órától nagy érdeklődés mellett rendezte meg az MVGYOSZ az Országos Vakvezetőkutya Találkozót a szövetség nagy múltú csepeli Vakvezetőkutya-kiképző Központjában. Nem könnyű megmondani, hogy mi volt a várva várt esemény legfelemelőbb pillanata. Talán az, amikor az önkéntes kölyöknevelők átvették a Rithnovszky-díjat dr. Nagy Sándortól és Schilling-Rithnovszky Beatrixtől? Vagy az, amikor a kiképzett és képzés alatt álló kutyusok megmutatták a tanpályán, hogy miért pótolhatatlan a segítségük egy látássérült ember számára? Persze az is lehet, hogy sokan a kennellátogatás emlékét vitték magukkal, vagy azokat a pillanatokat, amikor egy-egy önkéntes kölyöknevelő újra találkozhatott rég nem látott szeleburdi négylábú neveltjével, akiből azóta felelősségteljes és komoly vakvezetőkutya lett. További információkért és fotókért kattintson ide!

Helyszín:

MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központ
1212 Budapest, Dunadűlő út 206883 hrsz. /1213 Budapest, Hollandi út 1-gyel szemben/

Időpont:

2023. április 22.

Fotó:

Napos, szélcsendes időben ülnek a vendégek a megnyitón.

Összefoglaló:

2019. szeptember 28-án nagy érdeklődés övezte a Kölyöknevelő nyílt napunkat. Célunk az volt e nap megszervezésével, hogy megmutassuk a kölyöknevelési feladatok szépségeit és komolyságát és vállalkozó szellemű, kutyaszerető emberek segítségét kérjük a leendő vakvezetőkutyák felneveléséhez.

A rendezvény sikeres volt, sok önként jelentkező adatait gyűjtöttük be.

Helyszín: MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központ

Időpont: 2019. 09. 28.

Téma: Kölyöknevelő toborzása, kötetlen beszélgetés – Kölyöknevelési nyíltnap.

Facebook esemény:Kölyöknevelési nyíltnap

Instagram bejegyzés: Kölyöknevelési nyíltnap

Fotó:

Kölyöknevelő póló

Kölyöknevelő nyíltnap bemutató Vakvezetőkutyák figyelnek a háttérben egy ember ül